Stöd oss - Tobiasregistret

Stöd oss

Vill du stötta vår livsviktiga verksamhet?

  • Ge en gåva
  • Bli volontär

Minnesgåva, egen insamling eller personlig gåva

Idag saknar var tredje patient som är i behov av en stamcellstransplantation en passande givare, det räcker inte! Vi ger oss inte förrän alla som är i behov av nya friska stamceller hittar sin perfekta match. Allt engagemang är viktigt, tack för ditt bidrag!

Skänk en gåva via Swish på 123 454 19 67, bankgiro 501-8148 eller starta en egen insamling här.

Med en minnesgåva kan du hedra minnet av en närstående och samtidigt hjälpa oss i vårt arbete, så att fler kan räddas i framtiden. Gåvan skänker du till Tobiasregistret genom att betala in på bankgiro eller swisha. Märk betalningen med namnet på den som minnesgåvan är tillägnad.

För att ett minnesblad ska skickas till begravningsbyrån eller en anhörig behöver du inkomma med följande information: Namn på den som minnesgåvan är tillägnad, begravningsdatum, begravningsbyrå och dess adress, om ni vill ha en särskild hälsning samt vilket/vilka namn som ska stå som avsändare. Kontakta oss på telefon 08-746 80 20 eller maila på info@tobiasregistret.se.

Frame 6098

Som volontär hos Tobiasregistret är du med och räddar liv!

Är du en social person som gillar att prata med nya människor? Vill du utvecklas som person samtidigt som du gör gott för andra? Då är ett volontäruppdrag hos oss något för dig!

Höstens anmälningsperiod för att bli volontär har nu stängt. Nästa period öppnar i början på nästa år. Mer info kommer att finns här.

För frågor maila: info@volontar.tobiasregistret.se

felicia-buitenwerf-Qs_Zkak27Jk-unsplash-scaled

Samarbeta?


Är du student, lärare, företag, förening, organisation eller anhörig och vill samarbeta med Tobiasregistret? Hör av dig till oss på marknad.tobiasregistret@regionstockholm.se

Ju fler vi är, desto fler kan vi rädda.

Alla kan inte ge blodstamceller, men alla kan hjälpa oss att bli fler. Just nu söker vi givare mellan 18 och 35 år till registret. Så tala med din omgivning om oss. Dela oss på dina sociala medier. Berätta att vi finns, vad vi gör och att vi behöver bli fler. Tack!

Material att dela

Här finns material som är fritt att ladda ner och sprida.
Hör av er om ni vill att vi skickar informationsmaterial till er verksamhet, det gör vi gärna.

Filmer

Texter

Posters

Följ oss i sociala medier

INSTAGRAM
YOUTUBE
FACEBOOK
TIKTOK
LINKEDIN
Anmäl dig här