Stöd oss - Tobiasregistret
Anmäl mig nu

Stöd oss

Vill du stötta vår livsviktiga verksamhet?

  • Ge en gåva
  • Bli volontär

Minnesgåva, egen insamling eller personlig gåva

Idag saknar var tredje patient som är i behov av en stamcellstransplantation en passande givare, det räcker inte! Vi ger oss inte förrän alla som är i behov av nya friska stamceller hittar sin perfekta match.

När du skänker pengar till Tobiasregistret används de för att öka kännedomen om vår verksamhet och få fler unga personer mellan 18-35 år att gå med. Allt engagemang är viktigt – stort tack för ditt bidrag!

Skänk en gåva via Swish på 123 454 19 67, bankgiro 501-8148 eller starta en egen insamling här.

Med en minnesgåva kan du hedra minnet av en närstående och samtidigt hjälpa oss i vårt arbete, så att fler kan räddas i framtiden. För att skänka en minnesgåva i samband med begravning, vänligen fyll i formuläret nedan.

Observera att du endast kan betala för minnesgåva med Swish eller kort.

Frame 6098

Som volontär hos Tobiasregistret är du med och räddar liv!

Är du en social person som tycker om att prata med nya människor? Vill du utvecklas samtidigt som du gör gott för andra? Då kanske ett volontäruppdrag på Tobiasregistret är något för dig.

Idag finns drygt 230 000 givare i vårt register. Men registret behöver växa. Som volontär på Tobiasregistret bidrar du med din tid och ditt engagemang i arbetet att öka kännedomen om registret.

Brinner du för en föreningsverksamhet där du kan involvera Tobiasregistret? Har du möjlighet att informera om registret på fikarasten eller är det sociala medier som är din grej?

Som Tobiasvolontär genomför du minst två fysiska aktiviteter per år och  blir vår viktiga länk ut till alla potentiella givare runtom i hela Sverige. Registret vill nå ut till alla personer mellan 18-35 år. Du känner din ort och din omgivning bäst.

Ju fler du kan inspirera och peppa till att bli givare, desto fler liv kan vi tillsammans rädda.

***ANSÖKNINGSTIDEN HAR GÅTT UT***

 

Ny ansökningsperiod planeras hösten 2024. 

 

För frågor maila: info@volontar.tobiasregistret.se

 

felicia-buitenwerf-Qs_Zkak27Jk-unsplash-scaled

Samarbeta?


Är du student, lärare, företag, förening, organisation eller anhörig och vill samarbeta med Tobiasregistret? Hör av dig till oss på marknad.tobiasregistret@regionstockholm.se

Ju fler vi är, desto fler kan vi rädda.

Alla kan inte ge blodstamceller, men alla kan hjälpa oss att bli fler. Just nu söker vi givare mellan 18 och 35 år till registret. Så tala med din omgivning om oss. Dela oss på dina sociala medier. Berätta att vi finns, vad vi gör och att vi behöver bli fler. Tack!

Material att dela:

Här finns material som är fritt att ladda ner och sprida.
Hör av er om ni vill att vi skickar informationsmaterial till er verksamhet, det gör vi gärna.

Filmer

Texter

Posters

Följ oss:

INSTAGRAM
YOUTUBE
FACEBOOK
TIKTOK
LINKEDIN