KAMPEN FÖR LIVET

VI SPELAR ALLA I SAMMA LAG

Hösten 2017 startade ”Kampen för livet” där Tobiasregistret tog hjälp av hockey-Sverige. Alla SHL-klubbar ställde upp och dedikerade en hemmamatch för att sprida information och få fler att anmäla sig som givare.
Resultatet var över all förväntan: 10 827 nya givare! Stort tack till alla klubbar som ställt upp och till alla nya givare som nu är en viktig del av Tobiasregistret. Kampen går vidare!

OLIVER, EN RIKTIG KÄMPE!

Familjen Mattsson är verkligen en idrottsfamilj. Jesper har ägnat hela sitt liv åt hockeyn där han bland annat spelat på elitnivå och varit med om att vinna både SM- och VM-guld. 2004 föddes Oliver och tre år senare kom lillebror Elliot. Oliver blev tidigt också intresserad av hockeyn och spelar i dag i Malmö Redhawks 14-årslag. Lillebror Elliot spelar i Malmö Redhawks 11-årslag. Livet är fyllt av mycket träning och....
Läs mer här

DITT LIVS MATCH

Att ge blodstamceller är egentligen ganska enkelt. Men för att hitta en lämplig givare, måste givarens och mottagarens blodstamceller vara väldigt lika. Trots att det i dagsläget finns över 30 miljoner givare registrerade runt om i världen finner ca 30 % av alla patienter aldrig en passande givare. Så för att ge fler patienter chansen till ett frisk liv, behövs fler givare. Det är därför vi behöver vara många i Tobiasregistret. När det verkligen gäller kan du vara den där enda givaren som matchar.

HJÄLP OSS VÄXA

Du som är mellan 18 - 35 år är välkommen att anmäla dig till Tobiasregistret. Kan du inte själv bli givare, är det lika viktigt att vi får din hjälp med att sprida information om registret. Imorgon kan det vara din insats som räddar någons liv!

Gå med i Tobiasregistret

SHL SPELARNAS PERSONLIGA INLÄGG

Se filmerna här

SPRID BUDSKAPET

Tobiasregistret behöver bli fler, så hjälp oss att sprida budskapet. Dela gärna med dig av en bild när du anmält dig (för det tänker du väl göra?) och uppmana dina vänner att göra samma sak. #tobiasregistret #kampenförlivet